Sunat tak beperban? - Muhammad Teguh Budianto

Breaking

"Berbagi pengalaman melalui tulisan"

Minggu, 29 Mei 2016

Sunat tak beperban?

  Assalamualaikum budak ha ketemu agik dengan aku Teguh ha kali ini aku nak begisah sikit tentang sepupu aku name e Andika. Jadi die ni dah kelas 6 Sd dah sesai dah UN e die belom sunat jadi sunat lah die tu ye badan e gemuk budak e buntal yak badan tu boncet yak perot tu haha(Teguh jago nak mgatekan orang cam bagos yak die tu). Jadi pas itu awal-awal la ye die bangon nak semangat sunat tek tu pakai kaen sarong ape budak e detek ketemu detek menet ketemu menet akhere datang gak tukang sunat tu. Masoklah die tang dalam kamar bu besiap ngan senjate e nak nyunat tu aku nginteplah tang luar ku liat tadak gak andika ni nanges selow jak muke e tak ade beban tak lamak sesai dah bende tu di sunat. Heeh dalam ati aku benar ndak ni tang cepat yaak. Tak lamak aku masok rupe bende tu tak beperban budak e saking kecik e make tak bise diperban haha baru kali ini lah aku liat budak bujang sunat tak beperbah. Hahaha tak ape cepat semboh ye Andika. Dah lok ye budak takot bedose aku ngomongkan orang hahahhaha

Tidak ada komentar:

Posting Komentar